Radio Speltorsk

Spelklassiker 2

Retro podcasten tuffar vidare. I detta avsnitt får ni åter stifta bekantskap med Tobias Jensen och Andreas Ljungström, de två får även sällskap av Tommy Rydling, känd från bland annat Super Play. Programmet inleds med att Andreas talar sig varm om Ubisofts Beyond Good & Evil, passande nu när trailern för uppföljaren släppts. Tobias tar sedan vid och berättar varför gamla hederliga Loom är ett av de bästa peka-klicka spelen i världen. Till sist får Tommy avsluta med Turrican 2, där det talas mycket om Chris Hülsbecks maffiga soundtrack. Som vanligt avslutas allting med en frågesportbatalj mellan de två gästerna.

Låtlista
Beyond Good & Evil – Home Sweet Home
Loom – Main Theme
Turrican – The Great Bath

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2008-06-03

2 Kommentarer

2008-06-10, Johan säger:

Underbart avsnitt.
Ikväll ska iallfall jag testa Loom.

2018-09-06, zemus säger:

Kan ni inte fixa denna skatt med avsnint finns ju inga bra aktiva poddar längre endå..

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.