Radio Speltorsk

Spelklassiker 6

Efter mycket om och men så är äntligen sjätte avsnittet uppe. Jag vill börja med att be om ursäkt att det tagit sådan tid innan det dykt upp, det mesta har berott på tekniska problem. Men även brist på tid är en annan betydelsefull faktor.

I detta avsnitt får ni återigen bestifta bekantskap med Sebastian Magnusson känd från bland annat Radio Speltorsk och Nertankat. På tredje stolen hittar vi denna gång Tomas Brännmark, en god vän till programledaren och som spelat spel sedan en lång tid tillbaka. Sebastian inleder programmet med att berätta om underliga varelser i System Shock 2. Tobias tar sedan vid och slänger upp Jolly Roger flaggan i Sid Meier´s Pirates Gold! Tomas får sedan avsluta allting med ett av Squares genom tiderna bästa spel alla kategorier, Secret of Mana. Som vanligt avslutas allting med en frågesport, där vinnaren får bestämma om Little Big Adventure 2 eller Blast Corps ska få avsluta programmet. Kan ni gissa vilket spel det blir?

Låtlista
System Shock 2 – Command 2
Sid Meier´s Pirates – Battle Ship
Secret of Mana – Goblin
Hemlig sista låt

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2008-11-16

4 Kommentarer

2008-11-16, k-paw säger:

Som vi har väntat! Äntligen!!

2008-11-17, Moroten säger:

Halloj, Moroten här.
Kul att ni vill ha med mig i programmet.
Jag skulle eventuellt kunna tänka mig att ställa upp.
Men jag är inte sådär jättepratsam av mig och det känns lite läskigt att prata så att massor av människor lyssnar.
Men jag kan ju tänka på det.

Föresten hur spelar ni in det? Samlas alla på samma plats och spelar in eller är det via skype eller nåt sånt?
För jag har inte Skype, men det går ju att skaffa

2008-11-24, Yevgeny säger:

Nice!
Tack för att ni finns haha, försökt hitta fler svenska podcasts om spel. Visserligen är spelradion riktigt underhållande men det släpps ju bara en gång i veckan. Nu får ja ännu fler kul spelsnack att lyssna på på tågresan varje morgon=D

Keep on the good work!

2008-11-29, k-paw säger:

förslag på lite fler önskespel:
contra IV
Street fighter II
final fantasy VII
toshinden (battle arena?)
gradius
super soccer
f-zero X
ocarina of time

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.