Radio Speltorsk

Julklassiker!

Spelklassiker presenterar Julklassiker! Nu när det närmar sig jul måste det självfallet dyka upp ett specialavsnitt, ämnat för denna storhelg. Tobias sätter sig tillrätta i etern och plockar fram årets julkort med spelrelaterade julminnen som tidigare gäster lämnat ifrån sig. Jag vill tacka alla lyssnare för det här året och hoppas att ni även lyssnar vidare nästa år.

GOD JUL!

Låtlista
Snow Mountain – Super Mario 64
Spooks of Halloween Town – Kingdom Hearts
Bubble Bobble – Jonas Tunander

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2008-12-21

1 Kommentar

2008-12-23, Farbror Atlas säger:

Härligt avsnitt med många sköna minnen. Hoppas på ett bättre tempo under 2009 så man får lyssna på mycket retrosnack. :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.