Radio Speltorsk

07/07/09 – Avsnitt 1

Det första trevande försöket. Klassiskt redan nu.

Det första avsnittet av Radio Speltorsk är äntligen här! Vi stöter och blöter de uråldriga frågor som engagerat spelare världen över. Vi tipsar om nya och gamla spel som kräver din uppmärksamhet. Vi pratar västgötska som om vi vore uppväxta i en stia. Låter det lockande? Vi förstår det, så pilla ut öronvaxet, ratta upp ljudvolymen och luta dig tillbaka. Radio Speltorsk täcker alla dina spelsnacksbehov!

Innehåll avsnitt 1: Föredrar Andreas en het natt med Ganondorf eller vill han hellre utmana Master Chief i en pistolduell? Har Fredrik fastnat i gårdagens 2D-grafik eller vågar han erkänna att 3D-grafik faktiskt är fräsigare? Hör bekännelserna, dom fläskiga spelanalyserna och mycket annat i detta första avsnitt någonsin av spelpodcasten Radio Speltorsk!

Låtlista:
The Black Mages – Vamo´ Alla Flamenco
Mark Cooksey – Ghost´n´Goblins

Fredrik tipsar: Travian

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

2 Kommentarer

2013-02-12, Frexwix säger:

Fy fan vad vi sög….

2014-04-14, Mayhemic säger:

Episkt, snacka om att börja med flaggan i topp. haha

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.