Radio Speltorsk

07/07/29 – Avsnitt 2

Avsnittet som gud glömde. Inte så bra helt enkelt, men lite kul.

Då var det äntligen dags för det andra avsnittet av Radio Speltorsk. Ett avsnitt som blivit extremt försenat och kanske inte längre känns så aktuellt som vi hade tänkt men ni för nöja er med att ni inte hittar en bonnigare spelpodcast någon annanstans än just här. Serverstrul och annat krångel är orsaken till förseningen.

Innehåll avsnitt 2:
Andreas visar sig vara det bonnigaste ärkejonet någonsin när han inte ens lyckas uttala “Microsoft” på rätt sätt. Fredrik surar över att uppföljarna tar över mer och mer i spelvärlden. Dessutom surar han lite till över Nintendos besatthet av plastgimmickar. Andreas kontrar med att klanka ner på Fredriks senaste spelköp samtidigt som han också blir lite upphetsad över den nya trailern av Resident Evil 5. Allt detta och mycket mer finns att avnjuta i detta avsnitt av Radio Speltorsk.

Låtlista:
Megaman II – Dr. Wily Stage (Framfört av Jonas Tunander)

Andreas tipsar: Samorost

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.