Radio Speltorsk

07/08/08 – Avsnitt 3

Ny signaturmelodi. I övrigt rolig.

Intentionerna gällande produktionstid ÄR goda, men Fredrik tabbar sig som vanligt. Det är senare än vad vi hade hoppats på, men här är nu äntligen det tredje avsnittet av Radio Speltorsk.

Innehåll avsnitt 3: I detta program snackas det feta bossfajter från förr och Andreas lyckas återigen med bedriften att uttala engelska ord på sämsta möjliga sätt när han berättar om mötet med Ganon i “Dä Lägänd åff Zälda”. Fredrik avslöjar sitt pinsamma nederlag i bossbataljen mot Kraid i Super Metroid. Dessutom snackar Andreas sig varm om XBLA-spelet Assault Heroes och Fredrik har tampats med håriga pungar i ett gammalt klassiskt Super Nintendo-spel. Givetvis diskuteras det nyheter och tipsas om gratis-spel som vanligt. Allt detta och mycket mer i det bästa avsnittet hittills av Radio Speltorsk!

Låtlista:
Martin Galway – Rambo First Blood Part 2

Fredrik tipsar: Flash Element TD

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.