Radio Speltorsk

07/09/06 – Avsnitt 4

Det allra sista avsnittet med en dynamisk duo. Kanske det bästa avsnittet hittills.

Efter mycket slit och släp är avsnitt 4 här. Men vilket avsnitt sen. Vi rivstartar programmet med att kasta lite ljus på spel som vi anser blivit förbisedda eller rent utav blivit rejält undanskuffade i spelhistorien. Fredrik gräver djupt bland Amiga-disketter medan Andreas håller sig till CD-skivor och NES-kassetter. Därefter analyseras det aktuella nyheter och Fredrik kommer med många visdomsord. Bland annat så är han less på att det fokuseras mindre på spel och mer på multimediafunktioner (det var då ett himla gnäll). Efter detta så är det dags för egna spelanalyser och Andreas är eld och lågor över en viss kvinnlig prisjägares entré till Wii. Det avslutande speltipset är en snåljåps önskedröm och självklart så har Fredrik, Joakim Von Anka himself, spelat så att ögonen har blivit fyrkantiga.

Mycket nöje!

Låtlista:
Mark Cooksey – Space Harrier

Tema: Underskattade och förbisedda spel

Andreas tipsar: Frets on Fire

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

1 Kommentar

2018-08-11, zemus säger:

Helt sjukt att tomt så här gamla avsnitt håller än back trackar lite av nostalgi och för de ej finns bra aktiva poddar längre.. Gör comeback ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.