Radio Speltorsk

07/10/03 – Avsnitt 7

Vi introducerar nyhetspanelen med flipp eller flopp samt hälsar Robert Levelind välkommen i och med införandet av Spelkrysset.

Radio Speltorsks sjunde avsnitt visar sig också vara det överlägset längsta hittills. Den trägne lyssnaren får dock lön för sin möda i och med ett par riktiga guldkorn. Och i en revolutionerande vändning nämner Andreas inte Outcast en enda gång under programmet – vi misstänker att han kan ha blivit ersatt av en dubbelgångare.

Den omdanade nyhetspanelen tar trendriktigt pulsen på vad som är hett och vad som är betydligt iskallare. Kontrovers uppstår givetvis. Förutom nyheter gräver vi i vanlig ordning även ned oss i gammelheter och inser att bra spel säljer dåligt. Fokusen på gammelheter fortsätter när Fredrik slår sig ned i länsfåtöljen för att berätta om ett gammalt Amigaspel i ett chockerande nytt segment.

Denna veckas temasektion är en genomträngande analys av nyligen avverkade Tokyo Game Show där det svamlas minst lika mycket som är brukligt, på vissa punkter når svammelometern till och med uppemot 110%. Kontentan är i alla fall att alla bör köpa Steambot Chronicles.

Spänningen trissas upp ytterligare när Fredriks svåra sjukdom tvingar honom att avbryta inspelningen, blotta minuter från slutet. Utan hans lugnande stämma råkar Andreas och Sebastian rejält i luven på varandra över en hetlevrad debatt om elgitarrers vara eller icke vara i rollspel.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.