Radio Speltorsk

07/11/21 – Avsnitt 11

Radio Speltorsk är tillbaka och våran tänkta paus blev kortare än beräknat. Vi har svårt att hålla oss borta från nåt som är så jävla kul helt enkelt. I avsnitt elva flippar vi och floppar som vanligt men det introduceras också lite nya programpunkter.

Först ut är någonting kallat – Spelnördbataljen. En tävling där våra experter tampas om äran att få välja en låt i programmet. Vem som är mest nördig får ni ta reda på själva genom att lyssna på avsnittet.

Den andra nyheten är ett segment kallat – Live Arcade Extra. Här rekomenderar Andreas spel han haft roligt med från Microsofts hemladdningstjänst. Denna gången får vi ett hett tips i form av ett underskattat biljardspel.

Bland de sedvanliga spelintrycken finner vi Fredriks första ord om de inledande timmarna av Crysis, Sebbe har spelat Call of Duty 4 och Andreas har plattformshoppat i Super Mario Galaxy.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.