Radio Speltorsk

08/03/01 – Avsnitt 13

Liket lever!

Äntligen är Sveriges ledande spelpodcast tillbaka. Vi mjukstartar det trettonde avsnittet med att inledningsvis analysera spelåret 2007. Sebastian och Andreas visar sig ha oväntat lik smak när det gäller vilka som var de bästa titlarna i fjol medan Fredrik som vanligt går emot strömmen med sina kandidater.

Därefter är det dags att se framåt och det är våra tankar om 2008 som präglar den resterande delen av programmet. Men vi hinner desutom med att introducera ett nytt inslag i Radio Speltorsk. Nämligen krönikören Tobias som ger sin syn på det aktuella spelåret.

Låtlista:
Lost Odyssey – Prologue
ICO – Castle in the Mist (önskad av Kyuff)

Länktips: Nertankat

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.