Radio Speltorsk

08/03/15 – Avsnitt 14

Ett nytt avsnitt når etern och allt är sig inte riktigt likt. Fredrik har på grund av tekniska problem inte kunnat medverka och för första gången tar Radio Speltorsk in en gäst. Tobias Jensen (mer känd som Gwellmyn i forumkretsar) gör därför entré och bevisar att han inte bara är en finfin krönikör utan även en förträfflig gästpratare.

I spelnyheterna debatteras det vilt om hur rättvist resultatet blev i den nyligen avslutade omröstningen på Level7.nu. Dessutom får Tobias chansen att ge übernörden Sebastian på tafsen i Spelnördbataljen. Hur det går? Det får ni veta om ni lyssnar.

Spelintrycken består av en blandad kompott. Tobias har spelat co-op i Army of Two, räknat matte i Brain Challenge och äntligen klarat Mass Effect. Sebastian har äntligen stiftat bekantskap med de episodindelade avsnitten av Sam & Max, gottat ner sig i det gigantiska Sins of a Solar Empire samt införskaffat sig sitt första PS3-spel, Dynasti Warriors: Gundam. Andreas har dammat av sin PSP och slaktat medusor och andra monster i God of War: Chains of Olympus och guidat enögda lakritstroll i Patapon. Dessutom har zombies pepprats ner med Wiimoten i Resident Evil: The Umbrella Chronicles.

I Tottes tankar så handlar det om en så rafflande sak som SEX I TV-SPEL! OMG! Något som diskuteras av alla tre efter inslaget. Varning för mycket snuskprat med andra ord.

Låtlista:
Metal Gear – Jungle Field Infiltration Theme (önskad av Blast)
Castlevania: Lament of Innocence – Anti-Soul Mysteries Lab
God of War II – Death of Kratos
Curse of Monkey Island – I Pirate I was meant to be (önskad av Gwellmyn)

Andreas tipsar: Karoshi

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.