Radio Speltorsk

08/06/03 – Avsnitt 16

Ringrostigare än på länge är vi tillbaka. Den här gången är det Andreas och Sebastian som försöker att hålla Sveriges mest oregelbundna spelpodcast levande men istället för Fredrik dyker en gäst upp. Simon Gustavsson heter denne herre och är bland annat en av hjärnorna bakom speltidningen Sista Bossen.

Vi inleder det hela med en smått modifierad version av Flipp eller flopp-panelen. Därefter följer som vanligt Spelnördbataljen där Simon tar sig an den obesegrade übernörden Sebastian.

Bland spelintrycken finner vi flera spel som ger sjösjukesyndrom, Ice Climber hyllas samt hånas, Sebastian har tränat med Wii Fit och Andreas har fått smak för det episodindelade spelkonceptet i form av Half-Life 2 och Sam & Max.

Det hela avrundas med en ny del av Tottes Tankar där innehållet diskuteras flitigt efter segmentet.

Låtlista:
Wizball önskad av Kossan
Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All – Mitsurugi Reiji, Great Revival
Intro till Turtles (NES)
Sam & Max önskad av ErikS

Länkar:
Sista Bossen
Samurai Tennis

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.