Radio Speltorsk

08/08/24 – Avsnitt 17

Äntligen är vi tillbaka, denna gång som dynamisk duo dessutom. Andreas och Sebastian gör för första gången i Radio Speltorsk historia ett avsnitt helt på egen hand och turligt nog låter det riktigt bra. Ibland.

Det hela inleds som vanligt med Flipp eller flopp-panelen som komprimerats ner sen sist. Denna gång är det betygsystem i spelrecensioner det tycks och trycks om.

Efter det blir det spelsnack och Sebastian berättar om hur han återigen fastnat i MMO-spelens underbara värld. World of Warcraft och Peggle är de spel han med blodsprängda ögon ägnar sig åt. Ett spel de båda har spelat är Bionic Commando Rearmed. De båda verkar överens om att det är en riktig höjdare men allt är inte till belåtenhet. Andreas har inte bara svingat sig runt med en griparm utan har utöver det pekat och klickat sig igenom indiespelet Ben There, Dan That.

Det hela avrundas med en riktigt tuff omgång av Spelnördbataljen där upplägget ser lite annorlunda ut än tidigare.

Låtlista:
Advance With Caution från Bionic Commando av Star Salzman
Wind Mans Theme från Mega Man 6 önskad av Michael
Lucia vs. Zophar från Lunar 2: Eternal Blue av Noriuki Iwadare

Länkar:
Ben There, Dan That

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.