Radio Speltorsk

08/09/03 – Avsnitt 18

Efter ett kort avsnitt senast så klockar vi återigen in på mer stabila fyrtiosju minuter. Angelia Norgren heter våran gäst denna gång och är förmodligen mer känd i form av sitt bloggalias – Xboxflickan.

Flipp eller flopp-panelen återvänder som sig bör och spel som blir film är ämnet. Många intressanta diskussioner utlovas. I spelsnacket blir det mycket japanskt. Sebastian har spelat Game Center CX och är eld och lågor över konceptet. Angelica har istället snöat in på gulliga pippifåglar i Final Fantasy Fables: Chocobo´s Dungeon och slutligen hyllas Rhythm Tengoku Gold av Andreas.

Spelnördbataljen avrundar som vanligt programmet där Angelica tar sig an den obestridde supernörden Sebastian. Hur ska det gå?

Låtlista:
Dancing With Domz från Beyond Good & Evil av Ubisoft önskad av Fleischer
Fear My Lowering Coifficient of Friction från Blaster Master av Danimal Cannon
Ending Theme från Legend of Mana av Yoko Shimomura

Länkar:
Ign´s Zelda trailer vi svamlade om

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

1 Kommentar

2009-02-10, Retro Game Challenge snart i var mans hand | SpelGalen säger:

[...] dess får tveksamma nöja sig med mina intryck från den japanska versionen, i såväl textform som prat. Och förstås en [...]

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.