Radio Speltorsk

08/09/09 – Avsnitt 19

Radio Speltorsk har verkligen fått upp flåset. Efter bara en vecka är det dags igen. Andreas och Sebastian medverkar som vanligt och gästen denna gång är ingen mindre än Alexander Cederholm, chefredaktör för spelsajten Gamecore.se.

På traditionellt vis inleds programmet av Flipp eller flopp-panelen där remakes denna gång är på tapeten. I spelsnacket därpå har Sebastian spelat Infinite Undiscovery, Alexander har bekantat sig med Too Human och Mercenaries 2 medan Andreas snålspelat i form av gratisspelet Iji.

Som sista segment är det återigen dags att avgöra vem som egentligen är den största nörden i den spektakulära Spelnördbataljen. En hård kamp utlovas.

Låtlista:
Guile´s Theme från Street Fighter 2 av Capcom Sound Team Alpha Lyla önskad av Michael
Actraiser Fillmore Freestyle från Actraiser av McVaffe på OC Remix
Deionarra från Planescape: Torment av Mark Morgan

Länkar:
Iji´s hemsida

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.