Radio Speltorsk

08/11/21 – Avsnitt 25

Vill bara börja med att beklaga det dåliga ljudet och klippningen. Jag har gjort mitt bästa för att det åtminstone ska gå att lyssna på. Jag hoppas att ni har överseende med detta.

I det 25:e avsnittet är vi pratgladare än vanligt och programlängden sträcker sig nära två hela timmar. Programmets gäst går under namnet Tommy Åslin och ligger bakom nysatsningen Joypad som han snackar sig varm om givetvis.

I flipp eller flopp-panelen tycker vi till om Webhallens vinklade nyhetsbrev och därpå avhandlas rekordmånga spel i spelsnackssegmentet. Mirror’s Edge, Gears of War 2, Fallout 3, Valkyria Chronicles och World of Goo ventileras bara för att nämna några.

Avslutningsvis ställs Tommy och Sebastian öra mot öra i den alltid lika rafflande Spelnördbataljen. Glöm heller för all del inte att skicka in dina svar i lyssnartävlingen på tavling@radiospeltorsk.se där hela den första säsongen av Sam & Max till PC står på spel.

Länkar:
Joypad

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

1 Kommentar

2009-01-16, Jonas (JokkMokk) säger:

Kul att låten man önskade kom med! Ett mycket intressant program i övrigt, men vart tog forumet vägen?

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.