Radio Speltorsk

08/12/23 – Avsnitt 26: Julspecial

På grund av tekniska problem blev inte denna julspecial precis som vi tänkt oss men vi hoppas ändå kunna bjuda på trevlig lyssning i form av ett gäng minnesvärda klipp från året som gått. Dessutom har personer som gästat programmet under året skickat in sina julhälsningar till er lyssnare. Hoppas det ska smaka!

God jul och gott nytt år till er alla!

Låtlista:
Nat Cole – Christmas Song (intro & outrojingel)
Rymdkakor – Alla älskar retrospel

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-07

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.