Radio Speltorsk

09/01/08 – Avsnitt 27

Ett nytt avsnitt av Radio Speltorsk ser dagens ljus men allt är inte sig likt. Från och med nu släpps avsnitten veckovis, varje torsdag. Dessutom har några programpunkter slopats och ett par nya tillkommit.

Veckans gäst är ingen mindre än programledaren och upphovsmannen bakom retropodcasten Spelklassiker – Tobias Jensen. Året som har gått avhandlas och vi passar också på att spekulera i vad 2009 har att bjuda på i spelväg. Den andra episoden av Strong Bad är spelet det snackas om och avslutningsvis tipsar Tobias om en gammal spelserie värd att titta lite närmare på.

Låtlista:
Main Theme – Moskvas Symfoniorkester från Outcast
World of Max – Jared Emerson-Johnson från Sam & Max S1: Bright Side of the Moon

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-08

2 Kommentarer

2009-01-09, Peter säger:

Kuligt avsnitt.
Själv tror jag att det inte kommer något nytt Zelda detta året men jag hoppas i alla fall att det visas en trailer på E3.
Det räcker för att hålla hoppet uppe till NIntendo

2009-01-13, Jonas Larsson säger:

Gillar introjingeln :D

Bra program! kul att ni pratar om fler spel än de allra mest omtalade, de spelen pratar ju ändå alla andra spel-podcasts om, så det är ett plus att ni har egen profil. blir lätt repetetivt om alla podcasts skulle prata om samma sak när man lyssnar på runt 4 program i veckan.
Vore kul om det kom lite fler gäster, alltid roligt med många röster om samma spel osv.

Keep up the good work!

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.