Radio Speltorsk

09/01/29 – Avsnitt 30

Victor Leijonhufvud känd från Gameplay gör bejublad entré i Radio Speltorsk och passar på att avslöja spännande detaljer kring sin bakgrund som framgångsrik speljournalist. I en kavalkad av spelintryck sticker FEAR 2: Project Origin, Killzone 2, Street Fighter IV och Chrono Trigger på DS ut. Förutom att Victor är lite sugen på snyggingen John Romero så tipsas det dessutom om ett smått bortglömt spel – Anachronox. I spelnörderiet denna vecka blir det olidligt spännande trots att reglerna ter sig svårtolkade för vissa av de tävlande.

Låtlista:
Intelligence for Violence från Yakuza av Hidenori Shoji
Sona Mi Areru Ec Sancitu från Panzer Dragoon Saga av Saori Kobayashi, Mariko Nanba
Corridors of Time  från Chrono Trigger av Yasunori Mitsuda

Länkar:
Vicachu! – Victors blogg
Gameplay
Anachronox på Wikipedia

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-01-29

1 Kommentar

2009-02-04, neptun säger:

Kanonbra program! Riktigt trevligt med Victor som gäst, borde vara med fler gånger.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.