Radio Speltorsk

09/02/05 – Avsnitt 31

Gästen denna vecka heter Erik Svedäng, är spelutvecklare och ligger bland annat bakom kommande Blueberry Garden. Sebastian fortsätter sitt malande om Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix och utöver det snackas det om Konjak återigen, den här gången är det Legend of Princess som är på tapeten – en hyllning till Zelda-serien. Lite oväntat avslöjar dessutom Erik sin passion för brädspel och rekommenderar ett par varianter man borde testa. Veckans okända speltips är något så underligt som ett DOS-baserat simplistiskt sumobrottarspel och i spelnördbataljen blir det som vanligt snuskigt spännande.

Låtlista:
Free Breezin – Kirbys Adventure av Darangen (OcRemix)
Valse – Blueberry Garden av daduk
Title – Flipside of the Divine av Alexander Björk
Babayetu – Civilization 4 av Firaxis

Länkar:
Eriks blogg
Konjaks blogg med Legend of Princess

Radio Speltorsk tipsar:
The Fight of the Sumo-Hoppers

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-02-05

4 Kommentarer

2009-02-05, Tobias J. säger:

Du borde skämmas Andreas. Att dissa brädspel sådär. Enligt egen erfarenhet är det faktiskt till största del män i medelåldern som spelar de mer avancerade brädspelen och då räknar jag verkligen inte skitspel som Risk och Monopol.

2009-02-11, Johan säger:

Tack för ett bra program. Du borde prova något bra brädspel, själv gillar jag ”Power Grid” – http://www.worldofboardgames.com/boardgame-info.php?boardgameID=338&page=1

2009-02-13, Jocke__r säger:

Nu tycker jag inte du är bättre själv tobias!! Monopol är ju kul lika så risk.
Annars nice prog. som vanligt.

2009-02-19, Tobias J. säger:

Jocke_r> Inget om dig, men Monopol och Risk är ju ungefär lika roligt som hemorojder :P

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.