Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik I

Välkomna till nya programmet Spelklassiker Musik. I denna lilla eminenta Podcast kommer jag, Tobias Jensen, att presentera ett antal mer eller mindre kända musikstycken ifrån ett antal olika TV-spel. Det är inte som i vanliga Spelklassiker att spelen måste komma från äldre spelkonsoler eller ha ett antal år på nacken. Spelklassiker Musik handlar istället om att plocka musik ifrån alla sorters spel.

Ett nytt program kommer att släppas varje måndag, allt för förgylla er tillvaro och att ni ska slippa sitta där med måndagsångest över er på jobbet eller i skolan. Eller kanske i brist på båda dessutom.

Första programmet kommer att innehålla musik ifrån ett antal olika Fight-spel. Kanske är passande när Street Fighter 4 står och bankar på dörren. Jag hoppas att ni finner programmet tilltalande och jag tar mer än gärna emot förslag på låtar och teman. Vem vet, får jag tillräckligt många önskningar kanske jag kan ha ett program som bara tar upp önskelåtar.

Låtlista
Street Fighter 2 – Guile Theme
Virtua Fighter 5 – Eileen Ruins
Punch-Out – Boxing
Double Dragon – Hammer Garage Remix
New Japan Philharmonica Orchestra – Super Smash Bros Melee Opening
Street Fighter 2 – Ryu Theme

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-02-11

3 Kommentarer

2009-02-13, Er1kS säger:

Bra intiativ! Ser fram emot att höra många bra låtar i programmet framöver!
Själv skulle jag gärna vilja höra temat från Battlefield 1942 om det finns utrymme för detta!

2009-02-13, Gwellmyn säger:

Tack och bock. Battlefield 1942 är faktiskt inplanerat i ett kommande avsnitt :)

2009-02-13, TehFnoRd säger:

Supernajs!
Var ren glädje när jag satt i bilen och lyssnade. :D
Keep ‘em coming. :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.