Radio Speltorsk

Jag är mållös…..

Inte trodde jag att Spelklassiker och Spelklassiker Musik skulle få så många lyssnare. Nu vet jag visserligen att listan baserar sig på antalet nya lyssnare och jag tror att den nollställs från dag till dag. Men ändå. Tack alla kära lyssnare, det känns verkligen underbart att veta att det finns folk som vill ge det en chans!

Nu ska jag kämpa på för att inte göra er besvikna.

2009-02-13

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.