Radio Speltorsk

Spelklassiker 8

För One Night Only återvänder radarparet Emil Olofson och Martin Lindell till Podcast världen. I alla fall tillsammans. Samtidigt. I Spelklassiker. Kanske, för en sista natt, i alla fall. Hur som helst så leds programmet som vanligt av Tobias Jensen.

Emil förklarar storheten med Twisted Metal 2 och Martin avslöjar att NHL 94 är hans favorit hockeyspel. Eller vänta, NHL 97, eller nej, NHL 2000, eller är det kanske 2006? Det finns ju så många bra. I Retro banken diskuteras handhållna konsoler från 90-talet där vi inser att storleken faktiskt har betydelse. Allting avslutas som vanligt med en olidlig spännande frågesport.

Låtlista
Twisted Metal 2 – Intro
NHL 94 – Menu
Lufia 2 – Iris Theme

Kommentera gärna programmet och glöm inte heller att ge förslag på låtar som kan ingå i Spelklassiker Musik.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-03-02

2 Kommentarer

2009-03-07, Den vandrande fiskpinnen säger:

Kul att Emil O är tillbaka och ett bra avsnitt skall jag säga. Men jag saknar fortfarande snack om Little Big Adventure 2. Om ni pratar om det kommer programmet bli fulländat tror jag.
Ni kan ju bjuda in någon gäst som kan prata om det.

2009-03-22, Gurra säger:

Trevligt avsnitt. Vore härligt med lite snack om gamla Disneyspel. Varför inte något Magical Quest? har inte själv spelat men det verkar som riktigt Disney-mys.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.