Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik IV

Fjärde avsnittet av Spelklassiker Musik är lite av ett specialavsnitt. På onsdag är det Dataspelsgalan och som redan tidigare avslöjat kommer veckans program vara tillägnat denna händelse. Musik spelas ifrån de fyra spel som är nominerade till Årets Spel. Förutom detta har ni lyssnare fått ge tips om vilka andra 2008-spel som ni velat höra toner ifrån. Upppslutningen var inte sådär överdriven stor, men några förslag kom i alla fall in. Fortsätt gärna med det, det finns alltid plats för era önskemål!

Låtlista
Little Big Planet – Get It Togheter
Grand Theft Auto IV – Soviet Connection¨
Mega Man 9 - Flash in the Dark
Metal Gear Solid 4 – Father & Son
Bionic Commando Rearmed – Main Theme
Braid – Downstream

(Inser att jag säger fel i programmet. Självfallet är det torsdagen den 12:e mars som Dataspelsgalan går av stapeln och inte onsdagen.)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-03-09

2 Kommentarer

2009-03-13, Fs säger:

Tackar för bra val av låtar i denna och de tre tidigare avsnitten. Detta måste du helt klart fortsätta med!

2009-03-15, Gwellmyn säger:

Tack och bock. Det är tanken i alla fall. Kommer hålla på tills jag inte orkar längre, så räkna med många, många program till.

Ni får jättegärna komma med förslag på låtar eller spel som jag kan spela i programmet.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.