Radio Speltorsk

09/03/11 – Bonusavsnitt: Spelmusiksnack på krogen

Som många snappat upp vid det här laget bor Andreas djupt in i de västgötska skogarna, men det finns tillfällen då även han går på stadens gator som en vanlig man. När han nu var på besök i vår kungliga huvudstad var det svårt att motstå frestelsen att mötas över en pilsner, och det ena ledde till det andra som ledde till en liveinspelning.

Förutom Andreas och Sebastians välbekanta stämmor hörs även Marcos och Angelica från Pricerunner, Tobias från Spelklassiker och Boel från Paradox, och ämnet var låtönskningar till ett kommande Spelklassiker Musik.

(Andreas låter hälsa att han hela tiden visste att det var Gumshoe Hip Tanaka gjort musiken till, och inte Gunsmoke)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-03-11

1 Kommentar

2009-03-11, Marcos säger:

Haha! Ja, jag hade ju problem att komma på vad låten jag önskade hette. Nu vet jag: Den heter ”Rayza VS Soldier Of Fortune II – Capture The Prague”. Lite nostalgi från tiden då vi körde mycket SOF2 i LAN. Googla på den så hittar du den på FileFront. :-D

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.