Radio Speltorsk

09/04/30 – Avsnitt 43

Trots svidande kritik är vi tillbaka, lite nedslagna men ändå med ambitioner att underhålla våra lyssnare med spelsvammel även denna vecka. Utrustad med Singstar-mikrofon gästar Jimmy Håkansson och avslöjar bland annat hur GON blev Båko och hur han ser på speljournalistiken i Sverige.

Det blir för övrigt mycket snack om licensspel när Terminator: Salvation – The Video Game, X-Men Origins: Wolverine och Wii-varianten av Pikmin 2 avhandlas bland spelintrycken. I Wish I Were the Moon är spelet det tipsas om den här gången och som vanligt återfinns vårat gastkramande frågequiz, Spelnördbataljen allra sist i programmet.

Låtlista:
Silent Hill – Promise – Akira Yamaoka
Xenosaga Episode III – Promised Plan – Yuki Kajiura
Halo 2 – In Amber Clad – Martin O’Donnel/Michael Salvatori
Little Big Planet – Tapha Niang – Toumani Diabaté

Länkar:
Blog ‘Em Up

Radio Speltorsk Tipsar:
I Wish I Were the Moon

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-04-30

7 Kommentarer

2009-04-30, Blog ‘em up - en blogg om tv-spel och sådant » Blog ‘em up i etern II säger:

[...] Radio Speltorsk fortsätter sin turné genom Blog ’em up-land när ytterliggare 33 procent av redaktionen gästar programmet. Programförklaringen är som lyder: Utrustad med Singstar-mikrofon gästar Jimmy Håkansson och avslöjar bland annat hur GON blev Båko och hur han ser på speljournalistiken i Sverige. [...]

2009-04-30, BrödetBrukarBresBredvidBrudensBräkandeBrunaBrevduva säger:

Jag tycker att det lyssnarkommentarerna är ett av de roligaste inslagen i eran podcast och jag tycker att ni skall ha kvar dem på sin vanliga plats. Det man skulle kunna göra är det att dela in avsnittet i kapitel. Så att lyssnarkommentarer får ett kapitel, nyheter ett, och så vidare. På så vis kan de som vill hoppa över kommentarerna göra det enkelt och smidigt i sin MP3-spelare.

Nyheterna tycker jag, likaså är ett finfint inslag och jag tycker att ni gör ett bra jobb med dem.

2009-04-30, Jesper säger:

Håller helt klart med, lyssnarkommentarerna och era kommentarer på dessa är bland det roligaste. Blir ofta intressanta disskussioner. Härligt att spelnördsbataljen är tillbaka igen, känns alltid tomt utan den :)

2009-05-01, Patrik öhnström säger:

Haha jag har fått eran vinjet på hjärnan

2009-05-02, Christoffer E säger:

Lyssnarkommentarerna är ett väldigt kärt segment i mina ögon. Gillar verkligen att höra av folk tycker om min favorit-podcast! Roligt att även man kan få sin röst hörd i erat program också, så att åsikterna når ut till lyssnarna.

Och det var bra att du redde ut det där med ljudmixen Andreas! Blev väldigt förvånad över den ojämna ljudnivån när det har varit perfekt förut :)

2009-05-02, Våran frälsare säger:

Trevligt avsnitt som vanligt =)

I wish I were the moon länken verkar inte fungera

2009-05-02, Grovsnus säger:

Denna podcast har haft en sån otrolig själ men i förra podcasten så försvann all själ å man bara rammlade så jävla långt ner i skiten. Sitter nu å slöar och lyssnar på er igen å det låter bättre nu men ni låter lite stressad,osäkra,å så vidare. Ta det lugnt grabbar det blir bättre då.

/Grovsnus

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.