Radio Speltorsk

09/05/28 – Avsnitt 47

När Johan Eklund avancerar från nyhetsankare till en fullfjädrad gäst blir avsnittet längre än någonsin tidigare. Dessutom tar vi tillfället i akt till att börja hypa den stundande E3-mässan som går av stapeln nästa vecka. Vi tycker till om de förväntade spelen som kommer att visas upp, spekulerar och fantiserar. Den senaste periodens spelintryck rör spel som Champions Online, Klonoa: Door to Phantomile, The Sims 3 och Virtual On med flera. Johan passar dessutom på att belysa inte bara ett utan två spel alla lyssnare bör spela, System Shock 2 samt Star Control 2.

Låtlista:
Super Robot Wars – Cybuster Theme – moAbi
Goblins 3 – Main Theme – Charles Callet
Deus Ex: Invisible War – Invisible War Title Theme – Alexander Brandon
Nemesis the Warlock – Theme – Rob Hubbard

Länkar:
MMonly

Radio Speltorsk tipsar:
Star Control 2
System Shock

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-05-28

3 Kommentarer

2009-05-28, Christoffer Erling säger:

Härligt att Johan får ta mer plats! Diggat honom enda sedan hans första medverkande i nyhetssektionen. Längden på programmet är riktig kärlek!
Ni är bäst Speltorsk, har alltid varit och kommer alltid vara!

2009-05-28, fleischer säger:

Bionic commando var inte helt bortslängda pengar. Musiken är nästan värt att köpa spelet för. Ett soundtrack skulle vara trevligt Dan Eriksson?

2009-05-29, Jag rockar fett säger:

Kuligt avsnitt. Jag diggar den långa längden. Den långa längden langade hem långa längtningar inför det långa E3 och jag längtar efter ett långt och längtansfullt e3-program nästa vecka. Långsamma hälsningar från långa mig.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.