Radio Speltorsk

09/06/11 – Avsnitt 49

Radio Speltorsk får besök av Linus Josephson som gärna pratar spelrelaterad design med oss. Och förstås spel i allmänhet, vad sägs om ett potpurri av bland andra Star Ocean: The Last Hope, Ninety-Nine Nights, New Super Mario Bros och Uncharted? Räcker inte det har Andreas skaffat sig en Iphone som han gärna sitter och kramar, och då även tipsar om ett par spel till.

Låtlista:
Quake II – Quad Machine – Sonic Mayhem
Star Ocean: Till the End of Time – Brass Wings – Motoi Sakuraba
Wave Race 64 – Main Title – Kazumi Tokata

Länkar:
Sugoi
Maziwa
Azkend

Radio Speltorsk tipsar:
Lock’s Quest

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-06-11

4 Kommentarer

2009-06-13, Mums igen säger:

Jag vill mycket gärna höra mer om IPhonespel. Det finns ju så väldigt många men det är svårt att veta vad som är bra och det är inte så många andra som pratar om den lilla goa spelplattform.

2009-06-13, Sugoi » Jag, Speltorsk säger:

[...] Avsnittet kan ni lyssna på här. [...]

2009-06-14, Vargavaka säger:

Även då jag gärna hade lyssnat på radio speltorsk under sommaren har ni allt gjort er förtjänta av ett ordentligt sommarlov. Jag hoppas bara att ni kommer tillbaka med full styrka efter sommaren. Sedan jag började lyssna på radio speltorsk har det blivit en väldigt trevlig torsdagstradition. Ser med stor förväntan fram emot säsongsavslutningen.

2009-06-16, Jocke__r säger:

Ja men gärna mer IPHONE spel. då det alltid är kul att få lite tips på tidsfördriv. Och nu passar jag på att säga EGDE!!!!!!! fast det har ni säkert koll på.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.