Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik XVI

I avsnitt 16 av Spelklassiker Musik är det återigen ni lyssnare som står i centrum. I ett par veckor har jag efterfrågat låtar som passar in i ett avsnitt med temat Episka låtar. En hel del önskningar kom faktiskt in vilket jag tycker är otroligt roligt. Känns som att programmen blir betydligt mer levande när det är låtar som jag vet att ni lyssnare vill höra. Så fortsätt att skicka in önskemål, antingen genom skriva här i kommentarerna eller skicka ett mail till spelklassiker@gmail.com.

Jag funderar föresten på att överge det romerska siffersystemet på programmen och istället döpa dem efter temat. Skulle det vara en bra ide?`

Låtlista
Heaven of Adelpha – Outcast
Main Theme – Super Smash Bros. Brawl
The Sun Rises – Okami
Battle against Sinistrals – Lufia II
Reign of Septimus – The Elderscrolls IV: Oblivion
Revived Power – Shadow of the Colossus
Gang-Plank Galleon – Super Smash Bros. Brawl
Main Theme -Halo 3

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-06-15

3 Kommentarer

2009-06-19, Vargavaka säger:

Tack för ännu ett mysigt program. Själv ser jag gärna att du numrerar även spelklassiker musik med vanliga arabiska siffor samt kanske semikolon och tema. Spelklassiker musik börjar komma upp i så många avsnitt att romerska siffror blir jobbiga nu ^^;;

Rent allmänt har jag lite tankar ang. spelklassiker musik men först måste jag påpeka att jag faktiskt väldigt sällan lyssnar på tv-spelsmusik så jag är nog egentligen inte rätt målgrupp. Jag har dock lyssnat igenom sju-åtta avsnitt nu så det är ju någonting som får mig att vilja lyssna på din podcast :)

Själv skulle jag gärna vilja höra ett avsnitt med svenskkomponerad tv-spelsmusik (eller musik från svenska spel). Skulle vara väldigt intressant att höra då det för mig känns som ett område jag vet väldigt lite om.

Sedan, på samma tema, skulle jag vilja önska lite musik från Bollen (ett platformsspel gjort av 2/3 Svenska Monokey). Den här gången har jag gjort lite eftersökning själv och hittat komponenten: http://8bitcollective.com/members/surasshu/

Låten ”cold freakin’ coffee!” skulle vara kul att höra :)

2009-06-20, Vargavaka säger:

Oops, visade sig att avsnitt VI var just ett Sverige avsnitt :)

2009-06-21, Gwellmyn säger:

Ja du har ju redan upptäckt avsnitt 6, men det är nog inte omöjligt att jag gör fler program med det temat. :)

När det gäller önskelåten så skriver jag upp den. Tyvärr kommer jag vara bortrest litegrann den närmsta veckan, så därför de två närmsta programmen redan inspelade och klara, men efter det så kan det nog komma med.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.