Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik XVIII

Är det något som vi verkligen älskar att hata så är det alla dessa license-spel. Oavsett om spelen har varit lyckade eller inte, så kan man alltid lita på musiken. Typ. Som vanligt har jag rotat fram en variation av melodier som jag hoppas att ni finner nöje i att lyssna på. Skulle det inte vara så, så är det bara att höja sin demokratiska röst och skrika av sig i kommentarerna.

Låtlista
Big Apple – Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time
The Amazones – Duck Tales
Useful to Boot – Sam & Max: Reality 2.0
This is Halloween – Kingdom Hearts
Neighborhood - Chip´n Dale Rescue Rangers
Rock you like a Hurricane (God´s Wroth Remix) – The Simpsons Game
Final Stretch – Taz-Mania
House – The Goonies II (Jonas Tunander)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-06-29

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.