Radio Speltorsk

09/07/16 – Sommarlovsprogram 3

Solen skiner, fåglarna skiter och Angelica och Tobias befinner sig återigen i etern. Angelica känner sig lite trött, men vaknar till liv när hon inser att hon äntligen får bröla ut alla svordomar hon kan komma på. Tobias visar sig däremot vara lite av en mes som dessutom har svårt att komma ihåg emailadressen till programmet. Självfallet är även Andreas och Sebastian tillbaka, där den sistnämnda har besökt ett av Sveriges största utflyktsmål – Gekås i Ullared.

Tävling:
Då det varit lite dålig uppslutning kring förra veckans tävling så förlängs tävlingstiden till nästa onsdag den 22:a juli. Kom igen nu, avslöja vilket som är det absolut bästa Nintendo-spelet och varför. Skicka ditt svar till sommarlov@radiospeltorsk.se och få chansen att vinna ett signerat exemplar av Martin Lindells bok ”8 bitar på 80-talet”.

Låtlista:
Rayman Raving Rabbids – La Bamba
Gun.Smoke – Spaghetti Cowboys OCRemix – Gux
There Will Be Brawl – Mushroom Kingdom Nocturne – Daniel Schraer

Frågan till nästa avsnitt:
Vilken är din bästa spelprestation.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-07-16

6 Kommentarer

2009-07-17, Piece and carrots säger:

Apropå slöjdlärare som heter Rune eller Mats så hetta min slöjdlärare Mats.
Jag har också för mig att det fanns en annan som hette Rune.

Det kanske är vanliga slöjdnamn?

2009-07-17, Sebastian Magnusson säger:

Min slöjdlärare hette Jakob, men inte vilken Jakob som helst utan han från kultförklarade proggruppen Träd Gräs och Stenar. Inget jag hade någon aning om just då, men ändå!

http://www.tgs.nu/svensk.htm

2009-07-17, Marcus N säger:

när jag blir arg brukar jag säga ”fans röv” eller ”hälsinglands bananer”

2009-07-18, dakka säger:

Min slöjdlärare hette Lennart.

Spelprestation? I slutet av 90-talet låg jag jävligt högt upp på rankinglistan över svenska Quake 2-spelare. Någonstans i topp 30. Det tyckte jag var lite coolt.

2009-07-19, Piece and carrots säger:

Jag har en spelprestation som jag är riktigt nöjd med samtidigt som jag inte riktigt kan vara helt nöjd med den.

Jag tog 119 stjärnor i Super Mario Sunshine (som för övrigt är så underbart roligt) och hade bara ett enda blått mynt från att ta alla 120 stjärnor.

Jag hittade aldrig det där blå myntet trots att jag letade jättemycket och letade på Gamefaqs och allting. Men jag är ändå nöjd att ha varit endast ett blått mynt från 120 stjärnor

2009-07-20, Martin Lindell säger:

Spelprestation: Klarat Super Mario Bros 2 87 gånger. När man var ung så hade man inte råd till så många spel. Spelade därför om samma spel om och om igen. Fick då tanken att dra ett streck för varje gång jag klarar SMB 2 som var mitt favoritspel runt 89-90.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.