Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 21 – Pyttipanna 3

Då min tid tas upp utav en massa arbete, Radio Speltorsk och min nyinköpta Playstation 3 så har jag gjort det lite lätt för mig och helt enkelt plockat fram lite skåpmat som jag hoppas att ni ska finna rogivande, uppiggande och röjjigt. Oavsett vilket är ni varmt välkomna att lämna åsikte om programmet eller komma med förslag på framtida teman.

Låtlista
Willy Beamish Introduction - The Adventures of Willy Beamish
Stage 5-1 – Ninja Gaiden
Hot Roderick Race – Wario Land: Shake It!
The Magic Meadow – Quest for Glory
Doken no naka no Mozart – Dance Dance Revolution with Mario
Stage 1 – The Adventures of Bayou Billy
DK Island Swing – Donkey Kong Country
Slow Moon – Streets of Rage 2 (The OneUps)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-07-20

4 Kommentarer

2009-07-21, Johan säger:

Tack för ett trevligt avsnitt som vanligt.

2009-07-22, Martin Lindell säger:

Willy Beamish! När jag nyligen städade garaget hittade jag just det (och ett antal andra gamla spel). Gillade det hemskt mycket, synd att några av äventyrsspelen nästan glömts bort med tiden.

2009-07-22, Gwellmyn säger:

Ja det är jättesynd, det här fick väl inte så mycket uppmärksamhet när det kom heller tyvärr. Jag hade det dessutom på amigan och minns att det tog upp ca 10 disketter, så det var ju ett helsike att spela det när man var tvungen att byta disketter stup i ett. Oftast var det inte heller ett byte, utan man var tvungen att byta först till diskett 3, sen till diskett 1 och så tillbaka till diskett 3 igen osv.

2009-07-24, Styrbjörn säger:

hehe Beamish var rätt coolt minns jag :-) ahh diskettbytande.. det minns jag från gamla Amiga-tiden.. simon the sorcerer låg på 9 floppys tror jag :-)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.