Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 25 – Kompositörer R till Z

Efter att gjort en liten avstickare förra veckan, avslutar vi nu Kompositörernas A-B-C. Precis som de två tidigare gångerna har jag plockat fram en kompositör per bokstav och dessutom försökt få en blandning av olika nationaliteter. Denna gång finns dessutom med ett litet medley där jag inte skriver ut namnen på låtarna, utan låter er helt enkelt gissa vilka musikstyckena är. Mest som en kul grej och för att se om ni kan er spelhistoria. Glöm inte heller att önska låtar till Playstation 2 specialen.

Låtlista
Attack of the Drones – Gears of War - Kevin Riepl
Soft Labyrinth – Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean – Motoi Sakuraba
Level 3 – Gun.Smoke – Junko Tamiya
Rhino Hotel – Viewtiful Joe – Masami Ueda
The Rebels – Little Big Adventure – Philippe Vachey
Medley – NES – David Wise
Credits – Metroid Prime – Kenji Yamamoto
A Fight of Light and Darkness – Prince of Persia – Inon Zur 

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-08-17

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.