Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 26 – Huvudteman

Efter mycket funderingar och huvudvärk fick det 26:e avsnittet bli ett med ett antal huvudteman från diverse spel. Både i orginaltappning och i lite udda versioner. Som vanligt försöker jag slänga med lite udda kuriosa som kan vara trevligt att veta om spelen eller låtarna. Glöm inte heller att önska låtar till Playstation 2 specialen. Hjälp mig också att komma på nya spännande teman på programmen.

Låtlista
Title Theme – Harvest Moon
Capcom Disney Medley – Duck Tales, Darkwing Duck, Chip´n Dale Rescue Rangers
Main Theme – Bully
Main Theme 8-bit – Professor Layton and the Curious Village
Arranged Main Theme – Super Mario Bros
Main Theme (The Ocean on his Shoulder) – Bioshock
Paperboy Evening Edition Jam – Paperboy – Daknit, Band of Tarot
Main Theme – GUN

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-08-24

2 Kommentarer

2009-08-24, Trehövdade apan säger:

Hej, bra avsnitt, jag har ett förslag på ett tema,eftersom du haft megaman special så tycker jag du skulle kunna ha ett castlevania tema, hur låter det? Sen undrar jag också hur du gör när du lägger in låtar i programmet, var får du de ifrån och vad använder du för att spela in podcasten, är det audacity? Är nyfiken eftersom jag själv ska starta mitt eget podcast projekt som är ett skolarbete då, tack o hej :)

2009-09-12, Gwellmyn säger:

Hej hopp. Låtarna får jag lite varstans ifrån, det gäller att leta i de mörka skrymslena om du fårstår vad jag menar ;)

Jupp jag använder audacity när jag redigerar. Kanske det inte mest optimala verktyget, men det fungerar för enklare saker i alla fall.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.