Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 27 – Pyttipanna 4

Med en ytterst liten fördröjning kommer veckans Spelklassiker Musik upp på etern. Då inspirationen har trytit lite så blir veckans program återigen en pyttipanna. Ändå kan jag stoltsera med att personligen tycker jag att det är en av de bättre mixarna jag lyckats åstadkomma. Jag påminner återigen att gå och lämna önskemål till Playstation 2 specialen. Jag vet att ni sitter och trycker på massor av underbara favoritlåtar!

Låtlista
Main Theme - Battlefield 1943
Amber Sunset – Hotel Dusk: Room 215
Title Theme – Blood Money
Main Theme (CD-version) – Flashback
Star Light Zone – Sonic the Hedgehog
Rirura Riruha – Ouendan 2 – Kaela Kimura
Anu Orta Veniya – Panzer Dragoon Orta
(Do you wanna date my) Avatar – The Guild feat. Felicia Day

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-08-31

1 Kommentar

2009-09-07, Martin Lindell säger:

Ligger efter i lyssnandet, så hörde avsnitt 27 först idag, njöt stort av Panzer Dragoon Orta-låten. Anser fortfarande att PD Saga är bäst, men musiken håller även kvalité i Orta.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.