Radio Speltorsk

Veckans lyssnare: Anders Brunlöf

Riktigt namn: Anders Brunlöfidolbrunlöf
Ålder: 26
Ort: Bollnäs

Vilket är ditt favoritspel och varför?
Skrev nyligen en topp-100 lista på Gameplayer.se över mina favoritspel, och på första plats placerade jag Super Mario Bros. 3. Helt enkelt för att jag älskar bra plattformspel och man inte kan förvänta sig mer av ett spel än det man får i SMB3. Resten av listan hittar ni förövrigt här.

Vilka kommande spel ser du fram emot?

Oj, nu i höst är det väldigt många, men de som väger allra tyngst är Uncharted 2, Modern Warfare 2, God of War 3 samt The Last Guardian.

Bästa spelminne?
När vi hade en stor Tekken 3-turnering på mitt högstadium, när vi spelade en hel natt, och jag faktiskt vann hela skiten. Första och förmodligen enda gången jag kännt mig som en riktig Rockstar.

Favoritgäst i Radio Speltorsk?
Måste erkänna att min lille vapendragare från Retroresan, Samson Wiklund var rolig, och behaglig att lyssna till. Annars tycker jag om Lars Jensens insats i avsnitt 50. Gillar hans humor mycket, trots att han egentligen är rätt korkad (Vem äger så många spel, och spelar så lite?) Dessutom vill jag inflika med att jag är lite besviken över att inte ha blivit inbjuden själv ännu. Men jag är inte bitter..

Vad vill du höra oss prata om i kommande avsnitt?

Spelpodradio är som bäst när den går OT som fan, och totalt flippar ur. Så köp nån extra öl till nästa vecka, och låt käften gå. Det är bra radio!

Tidigare veckans lyssnare:
mh76

Vill du bli “Veckans lyssnare”? Svara på frågorna ovan. Skicka sedan in svaren till feedback@radiospeltorsk.se och märk det med “Veckans lyssnare”. Att skicka med idolbild är frivilligt men uppskattas.

2009-09-28, Andreas

1 Kommentar

2009-10-06, Andreas säger:

”Dessutom vill jag inflika med att jag är lite besviken över att inte ha blivit inbjuden själv ännu. Men jag är inte bitter..”

Vi får se om vi kan ändra på det då. ;)

Kommentera