Radio Speltorsk

Veckans lyssnare: Blixten

BlixtenNamn: Daniel Blixt
Ålder: 20
Ort: Sandefjord, Norge

Vilket är ditt favoritspel och varför?

Alla spel där man håller ett vapen i första persons vy därför jag gillar att döda. Nej men fps ligger mig varmt och hjärtat, egentligen vet jag inte riktigt varför. Jag är inte en våldsam person i sig men när det kommer till att låtsas så har våld alltid varit något jag gillar att imitera. Lekte alltid krig som liten och när jag idag spelar tv spel så är det till 80 % av tiden antingen Call of Duty skivan eller någon annan pangare som åker i xboxen

Vilka kommande spel ser du fram emot?
Modern Warfare 2, allt annat känns överflödigt. Det är detta spel som kommer att spelas och spelas i höst, vinter, vår, sommar, höst.
Det är lite kusligt för jag bryr mig verkligen inte om något annat spel just nu, detta skrämmer mig.

Bästa spelminne?
När min far en gång i tiden kom hem från en affärsresa och hade med sig en kartong innehållande Sega Mega Drive med Sonic 1&2. Jag kommer ihåg hur jag och brorsan satt uppe långt längre än vad morsan egentligen ville och en nöjd fader sittande i fåtöljen väldigt glad över att se oss så fastklistrade vid något han köpt.

Det är denna händelse som senare lett till mitt nuvarande spelberoende. Undrar om min far hade det i åtanke den dagen.

Favoritgäst i Radio Speltorsk?

Oj den här var svår, gillar ju variationen av gäster så vill egentligen inte välja någon speciell.

Hmm, ok jag har 2 favoriter som sticker ut lite mer än alla andra och det är faktiskt Herr Lejonhufvud och Martin Lindell.
Dessa 2 herrar har en fantastisk förmåga att få en intresserad av vad det de pratar om, även om det är ett ämne man egentligen inte lockas av.

Vad vill du höra oss prata om i kommande avsnitt?
1. Att Sebbe ska få spö i Spelnördbataljen, oväntat va? ;)
2. Jag tycker det vore kul om ni diskuterade något helt random, behöver inte ha något med spel att göra utan något någon av er gått och funderat på den senaste tiden.
3. Jag saknar verkligen ”Nertankat” så jag hade blivit glad om ni gick igenom i alla fall något nedladdningsbart spel som släppts senaste tiden. Jag förstår verkligen om ni varken har tid eller lust till det med tanke på anledningen ni la ner syster-podcasten från början men önska får man alltid göra. :)

Tidigare veckans lyssnare:
mh76
Anders Brunlöf

Vill du bli “Veckans lyssnare”? Svara på frågorna ovan. Skicka sedan in svaren till feedback@radiospeltorsk.se och märk det med “Veckans lyssnare”. Att skicka med idolbild är frivilligt men uppskattas.

2009-10-05, Andreas

4 Kommentarer

2009-10-05, Petter säger:

Hehe, klockren bild!

2009-10-05, Andreas säger:

Det här är för övrigt vårat hundrade inlägg vi postar på radiospeltorsk.se (blogginlägg + podcastinlägg). Hurra för oss! :D

Jag kan dessutom meddela att vi närmar oss 500 kommentarer. Den som postar den femhundrade kommentaren får en fin Radio Speltorsk-pin hemskickad till sig. Fräckt eller hur? ;)

2009-10-06, Linus säger:

Haha vilken jäkla bild :)

2009-10-06, Blixten säger:

Haha tackar! Den är från en studentfest från några år sedan, var tema pyjamasparty. Jag glider fan inte runt i pyjamas så fick bli turtles dräkten storleken mindre från BR leksaker (rekomenderad ålder 8 på förpackningen) =)

Kommentera