Radio Speltorsk

Veckans lyssnare: Kirunavinter

SUPERHERO2Riktigt namn: Petter Lassi
Ålder: 20
Ort: Linköping

Vilket är ditt favoritspel och varför?
Fallout 2. Det är bara större, vackrare, och bättre än Fallout 1 och 3. Jag är en sån otrolig sucker för post-apokalyptiska miljöer. Helt underbart bra karaktärsutforming. Helt ut sjukt bra spel helt enkelt. Ett spel du kan spela om flera gånger och där du träffar och ser nya saker varje gång.

Vilka kommande spel ser du fram emot?
Det är väldigt många, men de spel som byggt upp mest hype för mig just nu är iaf:
Scribblenauts
Borderlands
Fallout : New Vegas
Heavy Rain

Bästa spelminne?
När jag och min bror som ynglingar spelade Battle Toads och kunde verkligen inte klara av tredje bana (Fordondsbanan) Jag har byggt upp en sådan stor hatkärlek till detta spel. Men Battle Toads är verkligen nostalgi för mig

Favoritgäst i Radio Speltorsk?
Jag tycker varje gäst i sig har något roligt att berätta och det är svårt att utnämna en favorit. Men Andreas Bergs senaste besök var intressant när han berättade lite om hans hemliga projekt. Annars hade det varit kul att höra någon av Spelfredag grabbarna med i Radio Speltorsk, kanske till och med Spelradions Christian eller Johan?

Vad vill du höra oss prata om i kommande avsnitt?
Ett special reportage av något slag, ni kanske går och besöker någon mässa, befinner er på någon spelträff etc. Tex RetroGathering i Stockholm nu i Oktober. Det hade varit roligt att höra ett reportage från liknande mässa, spelträff.

Tidigare veckans lyssnare:
mh76
Anders Brunlöf
Blixten

Vill du bli “Veckans lyssnare”? Svara på frågorna ovan. Skicka sedan in svaren till feedback@radiospeltorsk.se och märk det med “Veckans lyssnare”. Att skicka med idolbild är frivilligt men uppskattas.

2009-10-13, Andreas

2 Kommentarer

2009-10-18, Tobias J. säger:

Är det något återkommande tema att ”Veckans lyssnare” ska visa upp sig i en fånig kostym? Visserligen är det bara två stycken som gjort det än så länge, men det kanske är en ny policy ni har. ;)

2009-10-18, Linus säger:

Hehe, om du blir veckans lyssnare Tobias så måste du ha din Ice Climber-dräkt på dig ;)

Kommentera