Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 35 – Wii

Ordningen är återställd, Tobias Jensen är tillbaka som programledare och lika glad som vanligt. I veckans program har jag rotat efter låtar från exklusiva (nåja, nästan i alla fall) titlar till Nintendo Wii. Denna ganska simpla vita konsol från Nintendo som jag anser har fått stå emot lite för mycket skit. Visst, det är inte den starkaste konsolen i världen, varken prestandamässigt eller i antalet speltitlar som är värda att nämna. Men det finns fortfarande många bra anledningar till att inneha en. Som t ex den fantastiska musik som faktiskt finns i ett antal spel.

Låtlista
New Island – Little Kings Story
Tiki Sacred Honor – Boom Blox
Ryushi San – Red Steel
One Hell of a Day – Disaster: Day of Crisis
DB 606 (Euphoric) – De Blob
Reunited – Zack and Wiki: Quest for Barbaros Treasure
Dont Want you No More – The Legend of Zelda: Twillight Princess
Good Egg Galaxy – Super Mario Galaxy

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-10-26

1 Kommentar

2009-10-26, Linus säger:

Ah, blir alldeles varm i själen när jag hör detta :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.