Radio Speltorsk

Veckans lyssnare: Styrbjörn/Fanskapet

styrbjörnRiktigt namn: Tommy Frössman
Ålder: 25
Ort: Västmanland, Arboga

Vilket är ditt favoritspel och varför?
När det gäller retro är det Bubble Bobble på Commodore 64 som gäller men när det gäller lite nyare spel så föredrar jag strategi a lá Starcraft.

Vilka kommande spel ser du fram emot?

Starcraft 2 samt en eventuell uppföljare till Batman Arkham Asylum som jag hoppas kommer att komma i framtiden.

Bästa spelminne?
Alla fantastiska kvällar med vänner bänkade framför en kass gammal TV spelandes Commodore 64 i ungdomens dagar, på den tiden då spelglädje var det primära med spelen och inte grafiken som i dagens spelvärld. Har även riktigt härliga minnen efter spelandet av gamla äventyrsspel på både Amiga och DOS med vänner, riktigt härliga tider inte konstigt att man ibland längtar tillbaka till sin *ungdom* :)

Favoritgäst i Radio Speltorsk?

Martin Lindell är en trevlig prick, rolig kille att lyssna på.

Vad vill du höra oss prata om i kommande avsnitt?
Mer retro inriktat på Commodore (Amiga / C64), kanske t.om ett specialavsnitt för både Amiga och C64? jag ställer gärna upp som den retronörd jag är :-)

Tidigare veckans lyssnare:
mh76
Anders Brunlöf
Blixten
Kirunavinter
Samson/Move the Bongos

Vill du bli “Veckans lyssnare”? Svara på frågorna ovan. Skicka sedan in svaren till feedback@radiospeltorsk.se och märk det med “Veckans lyssnare”. Att skicka med idolbild är frivilligt men uppskattas.

2009-10-26, Andreas

2 Kommentarer

2009-10-28, Andreas säger:

”Mer retro inriktat på Commodore (Amiga / C64), kanske t.om ett specialavsnitt för både Amiga och C64? jag ställer gärna upp som den retronörd jag är :-)”
Det låter spännande. Vi ska fundera på saken. :)

2009-10-30, Styrbjorn säger:

hehe gött :) Tycker att Commodore behandlas alldeles för lite i svenska spelpodcasts trots att både Amiga och C64 verkligen var gigantiska på sin tid.

Kommentera