Radio Speltorsk

Veckans lyssnare: Gwellmyn

jagiceRiktigt Namn: Tobias Jensen
Ålder: 28
Ort: Skogås

Vilket är ditt favoritspel och varför?

Det är ju något som ändrar sig från dag till dag, så det är ärligt talat jättesvårt att säga. Tittar jag på min 10 topp lista som jag skrev för två månader sen så höll jag Mass Effect högst, vilket är ett fantastiskt spel. Samtidigt vill jag nog lyfta fram Bully och det gamla hederliga Devil´s World som är ett fantastiskt spel i sin enkelhet.

Vilka kommande spel ser du fram emot?
New Super Mario Bros Wii står väldigt högt upp på önskelistan. Mycket av de andra spelen kommer först i vår. T ex Mass Effect 2 och Red Dead Redemption. Det görs alldeles för lite western-spel!

Bästa spelminne?
Det är nog ärligt talat den underbara atmosfären i Bully. Jag var väldigt skeptisk till spelet i början, då det hade fått utstå mycket skit från allmän media. Men när recensenterna började höja spelet till skyarna var jag tvungen att kolla in det närmare. Det är verkligen något speciellt när man får spela igenom de olika högtiderna och se hur den intressanta historien utvecklas. Speciellt mycket gillar jag Halloween delen i spelet, då man får klä ut sig och springa runt på skolområdet och hitta på en massa rackartyg.

Favoritgäst i Radio Speltorsk?
Jag tycker att ärligt talat att varje gäst har sin egen charm. Ni är väldigt duktiga på att få nya spännande gäster hela tiden. Även om det kunde vara lite mer av den där otroligt charmiga killen från Spelklassiker!

Vad vill du höra mer av i Radio Speltorsk?
Ja inte är det mer av WoW i alla fall, sorry Sebastian. Det är alltid spännande med intervjuer, fortsätt gärna med sådana.

Tidigare veckans lyssnare:
mh76
Anders Brunlöf
Blixten
Kirunavinter
Samson/Move the Bongos
Styrbjörn/Fanskapet

Vill du bli “Veckans lyssnare”? Svara på frågorna ovan. Skicka sedan in svaren till feedback@radiospeltorsk.se och märk det med “Veckans lyssnare”. Att skicka med idolbild är frivilligt men uppskattas.

2009-11-03, Andreas

2 Kommentarer

2009-11-03, Christoffer säger:

Jag gillar Tobias, han är rolig :)

2009-11-03, Gwellmyn säger:

Jag är inte bara rolig, utan fruktansvärd häftig också! ;)

Kommentera