Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 37 – Gäst DJ #2

Efter mitt bejublade framträdande (ja, man kan väl få drömma i alla fall?!) på Debaser har jag tagit lite ledigt återigen. Då passar det bra att Andreas ”Farbror Atlas” Ljungström hoppar in som gäst DJ. Känd från bland annat Radio Speltorsk. Istället för att spela hans egna favoritlåtar har han plockat fram musik ifrån diverse indiespel. Han har till och med varit så omtänksam att han länkat till de olika spelen och diverse soundtrack. Mycket nöje!

Låtlista
Noitu Love 2: Devolution – Theme (soundtrack här)
World of Goo – Best of Times (soundtrack här)
Iji – Seven Four (soundtrack här)
Cave Story – Cave Story Theme (soundtrack här)
Aquaria – Bright Waters
Knytt Stories – Arrivée distante
Blueberry Garden – Valse
Machinarium – Gameboy Tune

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-11-09

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.