Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 38 – Snes

Alla gamers födda på glada 80-talet tror jag har klara minnen av när de fick/skaffade sitt Super Nintendo. Själv kommer jag ihåg hur fantastiskt både grafiken och musiken var jämfört med NES:en. Så därför tyckte jag att det var på sin plats att hylla Super Nintendot, eller Snes som den även kallas. Jag har försökt att plocka ut lite låtar som kanske inte är så klassiska, även om det är svårt att inte blanda in de lite mer kända musikstyckena. Oavsett hoppas jag att ni kommer finna programmet roande. Lite kuriosa också, visste ni att i Sydkorea fick konsolen namnet Super Comboy?

Låtlista
Flashback – Goof Troop
Demo Race – Unirally
Dog – Shadowrun
Zombie Panic – Zombies ate my Neighbours
Credits – Stunt Race FX
Corneria – Star Fox
Stage 1-1 – Super Turrican
Wind Scene – Chrono Triggers

Bonuslåt
Various Themes – Street Fighter 2

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-11-16

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.