Radio Speltorsk

Guldtorsken 2009: Lucka 2

guldtorsken-23

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-12-02

3 Kommentarer

2009-12-02, Anders Brunlöf säger:

Intressant! Avslutade precis del 4 och det hör ni om i fredagens avsnitt av Retroresan. Blev faktiskt rätt sugen att hoppa på detta nu, eftersom jag precis avslutat originalet.

2009-12-02, Vargavaka säger:

Uplägget med speltorskkalender är verkligen mysigt. En espresso och en speltorsklucka är en perfekt start på dagen. Jag som trodde ni skulle ta en paus, men i den här takten (5 minuter om dagen = 2 timmar fram till jul) så blir det mycket speltorsk i jul \o/

Anders: Jag ser fram emot att höra om vad du tyckte om FF4. Se till att du ger utrymme åt Chrono Trigger i den Squaresoftresa, det är visserligen inte Final Fantasy men det är kanske det bästa som företaget har spottat ur sig.

2009-12-02, Linus säger:

Håller med, det är en supermysig start på morgonen :)

De två första luckorna innehåller inte spel jag direkt gillar, men härifrån kan det bara bli bättre ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.