Radio Speltorsk

Veckans lyssnare: Cricke

Cricke speltorskRiktigt namn: Christoffer Erling
Ålder: 22
Ort: Falun

Vilket är ditt favoritspel och varför?

Det varierar vilket spel som ligger på den absoluta toppen. Spelen som slåss om första platsen är ett par stycken, men The Legend of Zelda: Ocarina of Time kommer nästan alltid segrande ur bataljen. Spelet är så fantastiskt med tack vare den enorma spelvärlden Hyrule med alla tempel, som alla är hjärngympa på en rolig nivå med mycket variation.

Dessutom var striderna det roligaste jag utkämpat i ett tv-spel då det släpptes, Z-targeting for the win!
Spelet påverkade mig verkligen mycket när jag var liten, blev till och med kär i fiskprinsessan Ruto när jag var en liten grabb. Något jag och mina polare skrattar åt än idag!

Vilka kommande spel ser du fram emot?
Just för tillfället är det Halo: Reach som jag sitter och väntar på. Jag hoppas att Bungie gör något nytt med Halo-serien, som i ärlighetens namn inte utvecklats så mycket sedan Halo: Combat Evolved. Längtan beror mycket på att jag är så insnöad i Halo-universumet och spelen börjar överskuggas av novellerna för mig i dagsläget.

Bästa spelminne?
Det måste varit sommaren 2002 eller 2003 då jag och tre kompisar hade otroligt intensiva split-screen matcher i Halo: Combat Evolved. Nu när man är bortskämd med Xbox Live förstår man inte hur man kunde tycka det var så roligt. Samma banor om och om igen, mot samma motståndare. Men inget av oss tröttnade och vi spelade i snitt två timmar per dag den sommaren.

Favoritgäst i Radio Speltorsk?
Oj, det är svårt. Victor LeiJonhufvud är alltid ett välkommet inslag. Hans humor är likadan som min och jag kommer ofta på mig själv att småfnissa när jag lyssnar på honom. Annars gillar jag Martin Lindells varma och härliga stämma!

Vad vill du höra oss prata om i kommande avsnitt?
Mer om Sebbes alkoholvanor som gör programmen till vad de är! Skämt åsido, jag skulle gärna vilja höra fler specialavsnitt.
Jag uppskattade Metroid-specialen, Zelda-specialen och Street Fighter-specialen! Så en till special skulle uppskattas! (Gärna en om Halo)

Tidigare veckans lyssnare:
mh76
Anders Brunlöf
Blixten
Kirunavinter
Samson/Move the Bongos
Styrbjörn/Fanskapet
Gwellmyn
Fleischer
Meroigo
Vargavaka

Vill du bli “Veckans lyssnare”? Svara på frågorna ovan. Skicka sedan in svaren till feedback@radiospeltorsk.se och märk det med “Veckans lyssnare”. Att skicka med idolbild är frivilligt men uppskattas.

2009-12-04, Andreas

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera