Radio Speltorsk

Guldtorsken 2009: Lucka 5

guldtorsken-20

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-12-05

1 Kommentar

2009-12-06, Lance McCloud säger:

Köpte precis Blod Bowl. Hade helt missat detta, men som fan av tactics spel var jag tvungen att testa. Gillar inte riktigt hur slumpmässigt allting sker, men riktigt coolt koncept och rätt kul när det går bra med tärningarna. Tack för rekommendationen!

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.