Radio Speltorsk

Guldtorsken 2009: Lucka 13

guldtorsken-12

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2009-12-13

2 Kommentarer

2009-12-13, Gwellmyn säger:

Läste om spelet på Wikipedia. Trist att det sålt så dåligt i amerika, vilket även gör att uppföljaren inte verkar släppas på den västerländska marknaden. Vilket är synd, då det verkar ha fler och mer varierande småspel.

2009-12-13, Sebastian säger:

Ja, det är för att såna som du inte köpt spelet :P

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.