Radio Speltorsk

Avsnitt 68: 2010 Del 2

avsnitt-68I den andra och avslutande delen av våran 2010-special är det spelen som får mest fokus. Vi djupdyker i den massiva mängd av storspel som släpps i år och pratar bland annat om spel som Heavy Rain, Mass Effect 2, God of War III, Final Fantasy XIII och Alan Wake med många fler.

Låtlista Del 2:
The Legend of Zelda: Spirit Tracks – Trailer Soundscape Redux

Länkar:
Gameplay
Vicachu!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-01-05

10 Kommentarer

2010-01-05, mh76 säger:

Lyssnat igenom avsnittet en gång halvt sovande. Men kan inte minnas att ni nämnde Mafia 2? Måste nog lyssna om det en gång till imorgon. Men nämnda spelet är mitt mest efterlängtade i år, om det nu inte blir försenat till nästa år.

2010-01-06, Sebastian säger:

Här är 3D Dot Game Heroes-trailern jag pratade om. Crazy stuff!

http://www.youtube.com/watch?v=hoFYEtj2tDw

2010-01-06, mh76 säger:

Ang. 3D Dot Game Heroes: Visst, det är snyggt och gillar musiken. Det är säkert ett roligt spel. Men det är på tok för likt Zelda för att jag ska köpa det. Jag håller mig till originalet. Lägger hellre mina slantar på nya Zelda till Wii som sägs släppas innan året är slut.

Trodde först att spelet var ett puzzel-spel där man kunde bygga egna banor. Men istället var det ett Lego Zelda.

Blir förvånad om inte Nintendo kommer med en stämning.

2010-01-06, Dreg säger:

De där var ju en direkt kopia av Zelda och musiken är grymt bra men ja kopia.
Men ser man det som en hyllning till en väldigt bra spelserie så kan det nog vara bra.

2010-01-07, Lance McCloud säger:

Vet inte vad det är, men 3D Dot Game Heroes lyckas inte charma mej. Tycker grafiken ser tråkig ut och det verkar ärligt talat inte så roligt, men det är ju svårt att avgöra i nuläget. Musiken är dock riktigt mysig.
Kul avsnitt detta för övrigt.

2010-01-07, Blast säger:

Tycker det ser otroligt charmigt ut. Men å andra sidan smälter jag ju varje gång någon försöker göra någon nytt rent visuellt.

2010-01-10, Vargavaka säger:

Tack för ett väldigt mysigt dubbelavsnitt, 2010 verkar bli ett mastigt spelår.

För övrigt håller jag med Sebastian om Bayonetta. Satan i gatan vad bra det här spelet är, det är första spelet jag har sträckspelat sedan jag vet inte när. Årets spel än så länge (säger kanske inte så mycket då 2010 är väldigt färskt men struntsamma, det är riktigt bra).

2010-01-10, Spel-Malmer säger:

Episkt avsnitt.

2010-01-11, annasofiaelin säger:

Jag får tacka för ett himla trevligt program, perfekt för den dagliga pendlingen, räckte både dit och hem!

2010-01-16, Linus säger:

Jäkligt bra start på säsongen :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.