Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 46 – Capcom

Det japanska företaget Capcom står i centrum när ett nytt avsnitt av Spelklassiker Musik ser dagens ljus. Företaget som gett oss serier som Resident Evil, Mega Man, Devil May Cry och Street Fighter har sedan 1984 varit ett av de mest framgångsrika företagen på spelmarknaden. Jag har försökt att blanda både kända och okända spel, allt för att ge er den bästa blandningen.

Låtlista
Last Stage – Eco Fighters
Kent (Rival Photographer) – Dead Rising
Gambit Stage – X-men vs. Street Fighter
Pure Again – Breath of Fire III
Treetops – The Magical Quest starring Mickey Mouse
Pluto – Mega Man V Gameboy
Main Theme – Ultimate Ghost´n Goblins
Objection 2001! – Phoenix Wright: Ace Attorney – Orchestre

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-01-25

1 Kommentar

2010-01-26, Moroten säger:

Trevligt avsnitt.

Nu har jag ett förslag på ett kommande tema. Det börjar ju närma sig avsnitt 50 och det borde innebära något slags jubileumsavnitt tycker jag. Varför inte göra ett ”Best of Spelklassiker” där du repriserar de allra bästa låtarna som du tidigare spelat i spelklassiker. På så vis kan avsnitt 50 bli ett riktigt episkt och helt enormt bra avnitt.

Fast du kanske redan planerat någon överraskning det avnitt 50 och då kan du ju ta en ”best of” i ett annat avsnitt.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.