Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 47 – Sci-Fi

När det kommer till böcker och film så har jag två favorit-genrer. Fantasy och Science-fiction. Visserligen har jag en förkärlek till Zombie-rullar också. I och med släppet av Mass Effect 2 tyckte jag att det kunde vara passande att kika lite närmare på vad olika soundtrack från sci-fi influerade spel har att bjuda på. Medan ni lyssnar på programmet så ska jag spela vidare och se vad ”The Cancer Man” egentligen är ute efter.

Låtlista
Introduction Theme – Space Quest 3: The Pirates of Pestulon
The Normandy Reborn – Mass Effect 2
Terran 3 – StarCraft
A River Canyon – The Dig
1st Stage + 4th Stage – Gradius
SR388 Return Area – Metroid Fusion
Traps – Turrican 2
Staff Credits – Lylat Wars

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-02-01

4 Kommentarer

2010-02-01, Andreas säger:

Efter en närmast perfekt ljudmix i föregående avsnitt är den mer off den här gången. Musiken och temat väger iofs upp det med bravur. En kanonbra spellista med många grymma låtar.

2010-02-01, Tobias säger:

Jo jag vet att ljudet blev lite mer svajigt den här gången. Många av låtarna ändrar ganska hastigt ljudvolymen stup i ett. Sen var jag lite stressad när jag gjorde programmet. Hoppas att nästa får en bättre struktur.

2010-02-02, Vargavaka säger:

Vilket mysigt musikval det blev till det här avsnittet. Det här avsnittet får jag spara i spellistan för framtida omspleningar :)

2010-02-10, Martin Lindell säger:

Kul tema! I Mass Effect 2 njuter jag fortfarande mest av galaxkartemusiken, andades ut när jag hörde att det var samma tema som i föregångaren.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.